UNIDYNE - UNIVERSAL

130 capsule • 99 RON


Cand vorbim despre suplimentele termogenice puternice, nimic nu se compara cu UNIDYNE. Componentele termogenice din UNIDYNE au fost studiate clinic si au dovedit o scadere drastica in greutate, fara afectarea masei musculare. Astfel,organismul are posibilitatea de a arde multe calorii intr-un timp scurt. 
Ceea ce il face, insa, pe UNIDYNE un termogenic unic, este adaosul ingredientelor care nu pot fi gasite in alte produse similare: Citrilene si Isoflavonola. Iar atunci cand va hotarati sa folositi temogenice puternice, la capitolul beneficii si garantii este bine sa tineti seama si de marca fabricantului, "Universal Nutrition", una dintre cele mai cunoscute firme de profil din Statele Unite. 
Ingredientele din compozitia UNIDYNE (Guarana Extract, Orange Extract, Citrilene si Isoflavonol) au rolul de a arde stratul adipos in mod selectiv si de a preveni acumularea de noi grasimi in organism. 

Administrare: 
Se recomanda cate 2 capsule pe zi. Administrati-va 1 capsula inainte de micul dejun sau inainte de exercitiile de dimineata si 1 capsula dupa amiaza devreme. Dupa perioada de obisnuire a organismului, puteti trece la doza maxima de cate 2 capsule/zi. Nu depasiti 4 capsule intr-un interval de 24 ore. Suplimentul trebuie administrat impreuna cu o dieta si un program de exercitii fizice corerspunzatoare obiectivului de definire slabire. 

Atentie: 
Produsul nu este recomandat persoanelor sub 18 ani, femeilor gravide sau care alapteaza, persoanelor cu afectiuni cardiace si renale, diabeticilor, persoanelor hipertensive sau celor cu afectiuni psihice si de prostata. Persoanele sensibile la cafeina trebuie sa consulte medicul inainte de a incepe cura cu UNIDYNE. Daca apar manifestari neplacute, intrerupeti imediat administrarea si adresati-va medicului. 

Specificatii nutritionale:  

Serving Size 2 Capsule 
Serving Per Container 65 
Amount Per Serving ..................................................%DV 
Pantothenic Acid......................... ..............40mg .....400% 
Bitter Orange Extract (4% synephrine)......250mg ............* 
Coleus Forskohli Extract...........................100mg ...........* 
(forskolin,coleonol) 
Guarana Extract (22% caffeine) ................910mg ...........* 
White Willow Extract (15% salicin) ...........105mg ...........* 
Ginger Root ................................................50mg............* 
Citrileneâ„¢ (hydroxycitric acid) ..................50mg............* 
Proprietary Blend ...................................................250mg 
L-Tyrosine*, Acetyl-L-Carnitine (ALC)* 
Fisetin*, Magnesium Phosphate* 
2-Dimethylaminoethanol (DMAE)* 
Isoflavonolâ„¢ (isoflavones) .........................50mg ...........* 
*Daily Value (DV) not established. 
Other Ingredients: Calcium pantothenate, garcinia cambogia, pueraria lobata, calcium phsophate, magnesium phosphate, gelatin, magnesium stearate.

Unidyne Universal



Ne gasiti pe Facebook
Dumsil GYM

• • • Fitness-Bodybuilding • Electrostimulare • Suplimente nutritive • • •