FIBROBAR - REDIS

60 g • 2 RON


Fibrobar-R este un baton proteic bogat in fibre vegetale, care au un rol benefic pentru organism.

L-Carnitine stimuleaza arderea grasimii, astfel batonul fiind un produs util in dietele pentru slabit. Datorita fibrelor se reduce asimilarea grasimilor si se favorizeaza eliminarea lor.

Fibrobar-R combate senzatia de foame si are un efect de detoxifiere a stomacului. Se recomanda consumarea a maxim 2-3 batoane pe zi, un baton de Fibrobar-R putand inlocui una sau mai multe mese, asigurand o parte din necesarul de nutrienti. Cu cat sunt inlocuite mai multe mese, cu atat se va realiza mai repede eliminarea grasimilor. Este 100% vegetal. Produsul este un supliment alimentar probiotic. Fiecare baton are 60 g/278 Kcal(1.162 KJ)

Administrare
Se pot consuma 1-3 batoane pe zi. Dupa administrare se recomanda consumarea unui pahar cu apa. Un baton asigura o parte din necesarul zilnic de nutrienti. A nu se dapasi doza zilnica de 3 batoane. Nerecomandat persoanelor cu diabet.

Ingrediente
Ingrediente: fulgi de porumb (26%), ulei de palmier, pudra de cacao, izolat proteic din soia nemodificata genetic (10,19%), fructoza, dextroza, seminte de in (Linum usitatissimum) (4%), tarata de grau (3,18%), frunze de ceai verde (Camellia sinensis) (2%), L-Carnitin tartrat (1%), lecitina de soia, oxid de magneziu, vitamina C, oxid de zinc.

Recomandari
Combate senzatia de foame si are un efect de detoxifiere a stomacului. Se recomanda consumarea a maxim 2-3 batoane pe zi, un baton putand inlocui o masa, deoarece asigura si necesarul de nutrienti. Cu cat sunt inlocuite mai multe mese, cu atat se va realiza mai repede eliminarea grasimilor. Este 100% vegetal. Produsul este un supliment alimentar probiotic. Nerecomandat persoanelor cu diabet.

Nota:
Indicat pentru curele de slabire. Produsul este un supliment alimentar. El nu inlocuieste alimentatia variata. Consumatorul este sfatuit sa se limiteze la dozele recomandate si sa citeasca cu atentie datele inscrise pe eticheta. Produsul nu trebuie lasat la indemana copiilor si nu se recomanda diabeticilor. A se pastra in locuri ferite de caldura si umezeala.

Informatii nutritionale: /baton 60 g

Calorii. . . . . . . . . . . . . .278 Kcal (1.162 KJ)
Carbohidrati. . . . . . . . ..28,63 g
Grasimi vegetale. . . . . . 13,68 g
Proteine. . . . . . . . . . . ..10,00 g
Fibre vegetale. . . . . .. . 6,13 g
Minerale . . . . . . . .. . . .0,75 g
Vitamina C. . . . . . . . . .36 mg (45% DZR)

Fibrobar Redis• • • Fitness-Bodybuilding • Electrostimulare • Suplimente nutritive • • •

Dumsil GYM
Ne gasiti pe Facebook